Geplaatst op 2017/10/13

Sylvia van den Berg nieuwe Programma Manager van Cultuur Kwartier Sneek

Sylvia van den Berg is sinds 1 september de nieuwe Programma Manager van Cultuur Kwartier Sneek.

Van den Berg is in deze functie verantwoordelijk voor de programmering van Theater Sneek. Al vele jaren werkt Van den Berg enthousiast met haar eigen bedrijf in het buitentheater in de omgeving van Amsterdam, Groningen en Leeuwarden. Als impresariaat en programmeur is zij zeer bekend in deze wereld. De laatste jaren vooral in haar rol als programmeur van het Fries StraatFestival binnen Schouwburg de Harmonie in Leeuwarden en de voorbereidingen van het spektakelstuk Royal de Luxe voor de Leeuwarden-Fryslan 2018. Zij gaat vier dagen per week aan de slag om samen met het team een uitdagend programma neer te zetten.

Lieuwe Toren, directeur/bestuurder Cultuur Kwartier Sneek: “Sylvia zoekt de verbinding en heeft een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Ze heeft al een behoorlijk netwerk en de komende maanden gaat ze aan de slag om deze nog verder uit te breiden. We heten Sylvia van harte welkom bij ons team en hopen dat ze met veel plezier Súdwest-Fryslân van een prachtig programma bedient.”

Sylvia van den Berg volgt hiermee Ben van der Knaap op die op 31 mei jl. afscheid nam als directeur Podia van Cultuur Kwartier Sneek.

Delen: