KRING VAN WEL
Als cultuur u aan het hart gaat

Cultuur is een spiegel van onze samenleving
Cultuur Kwartier Sneek, het kloppende culturele hart van Súdwest-Fryslân. Kunst, muziek, theater en kunsteducatie bruisen in Theater Sneek, kunstencentrum Atrium, Poppodium Bolwerk, projectbureau Akte2 en de Noorderkerkzaal. Een veelzijdige organisatie met een cultuurminnende achterban en enthousiaste medewerkers. Uniek in Nederland.

Kring van Wel
Cultuurminnaars koesteren met de Kring van Wel Cultuur Kwartier Sneek. Een familie van liefhebbers van kunst in de breedste zin van het woord. Trouwe bezoekers die genieten van de voorstellingen in Theater Sneek en popliefhebbers die uit hun dak gaan in Poppodium Bolwerk. Creatieve geesten die een workshop volgen in Kunstencentrum Atrium of genieten van kleinschalige optredens in de Noorderkerkzaal. Welkom in de Kring van Wel!

Steun Cultuur Kwartier Sneek!
Met de Kring van Wel helpt u de fundering onder Cultuur Kwartier Sneek te verstevigen. Geeft u de cultuur in Súdwest-Fryslân continuïteit. Draagt u uw steentje bij aan de attractiviteit en leefbaarheid van onze prachtige regio. Word lid van de Kring van Wel!

Lidmaatschap
U maakt gebruik van de diensten van Cultuur Kwartier Sneek. U wil toch nét even iets meer doen. Word dan lid van de Kring van Wel. We hebben één particuliere en twee zakelijke pakketten.

Bedrijfspakketten
• Businesspakket Bühne
• Businesspakket Pluche

Bedrijfspakketten
Businesspakket Bühne
• Vermelding in de sponsorgalerij op de diverse media van Cultuur Kwartier Sneek (web & print), op de website van Cultuur Kwartier Sneek en in de Kring van Wel-nieuwsbrief.
• Jaarlijkse Kring van Wel-voorstelling en netwerkavond (exclusief voor Kring van Wel-leden).
• Exclusieve voorinschrijving op voorstellingen, cursussen of andere activiteiten.
• Gratis toegang voor u en een introducée voor Topzondagen (zie brochure) – op vertoon van pas.
• 20 consumptiebonnen van Cultuur Kwartier Sneek (Theater Sneek en Poppodium Bolwerk).
• Met uw genodigden een exclusieve rondleiding door Theater Sneek.
Prijs € 750 per jaar

Businesspakket Pluche
• Prominente vermelding in de sponsorgalerij op de diverse media van Cultuur Kwartier Sneek (web & print), op de website van Cultuur Kwartier Sneek en in de Kring van Wel- nieuwsbrief.
• Bedrijfspresentatie in de diverse media van Cultuur Kwartier Sneek (web & print).
• Meet & Greet met optredende artiest in Theater Sneek.
• Jaarlijkse Kring van Wel-voorstelling en netwerkavond (exclusief voor Kring van Wel-leden).
• Voorrang op niet-bezette stoelen bij uitverkochte voorstellingen (belservice).
• Gratis toegang voor u en een introducée voor Topzondagen (zie brochure) – op vertoon van pas.
• 20 consumptiebonnen van Cultuur Kwartier Sneek (Theater Sneek en Poppodium Bolwerk).
• Exclusieve voorinschrijving op voorstellingen, cursussen of andere activiteiten.
• Jaarlijks twee dagdelen de beschikking over een ruimte/zaal in één van de locaties van Cultuur Kwartier Sneek – in overleg naar beschikbaarheid.
• Met uw genodigden een exclusieve rondleiding door Theater Sneek.
Prijs € 3000,00 per jaar

Fiscaal
In het kader van de ‘Geefwet’ is de bijdrage (zowel zakelijk als particulier) voor een belangrijk gedeelte fiscaal te verrekenen. Op verzoek kunnen wij u hier informatie over verstrekken.

Lieuwe Toren, directeur/bestuurder Cultuur Kwartier Sneek:
“Met uw bijdrage steunt u op buitengewone wijze onze bijzondere instelling Cultuur Kwartier Sneek en daarmee tevens het kunst- en cultuurklimaat in onze prachtige gemeente. Met de unieke combinatie van professionals en amateurs, spelers en opleiders, arrangementen en verhuur zetten we letterlijk de toon. De kwaliteit van Cultuur Kwartier Sneek is inmiddels bewezen. Het verduurzamen van de instelling en het uitbouwen van het succes is mede aan u te danken. Ik hoop u binnenkort te mogen begroeten.”

Hoor je het ook eens van een ander …
Dat wij niet alleen staan in ons enthousiasme illustreert een Facebook-bericht van Paul de Munnik uit december 2016:
‘Tot nu toe met stip bovenaan: Theater Sneek. Allemaal lieve mensen die ook nog eens allemaal precies weten wat ze moeten doen en wanneer. Dus dat je niet 8 keer de vraag krijgt of je na afloop nog even naar voren komt, of het gastenboek wil tekenen. Iedereen heeft zijn eigen taak en dan heb je ook nog de directie en de programmeur die daar naadloos op aan sluiten. In perfecte harmonie.
Na afloop hapjes in de artiestenruimte en een gulle tap aan de voorkant. Heerlijk napraten tot de laatste bezoeker de foyer verliet. Theater Sneek staat qua gastvrijheid en organisatie met stip bovenaan in Nederland. Perfect.’

Ik sluit mij aan bij DE Kring van Wel? Schrijf u in via onderstaand formulier, wij nemen contact met u op.

Kring van wel

Cultuur Kwartier Sneek wordt mogelijk gemaakt door medewerkers en vrijwilligers van Cultuur Kwartier Sneek, Kring van Wel, Gemeente Súdwest-Fryslân, Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland.