UIT Festival

Het eerste UIT Festival Sneek vond plaats op 14 september 2019. Volgend jaar zal het festival op een nieuwe datum terugkomen!

Bekijk hier foto’s van een bijzonder geslaagde eerste editie:


Na een jaartje afwezigheid komt de jaarlijkse traditiegetrouwe aftrap van het culturele seizoen weer terug in Súdwest-Fryslân!

Dit bruisende evenement is de opvolger van de FrUITmarkt en vindt plaats in het centrum van Sneek. Dit jaar wordt het festijn net even groter, mooier en theatraler dan voorgaande edities.
De vertrouwde Friese UITmarkt is vanaf 2019 onderdeel van het festival. Hier presenteren allerlei bedrijven uit de cultuursector en artiesten uit Súdwest-Fryslân zichzelf, verdeeld over verschillende kraampjes en podia. Je kan er gezellig struinen en culturele inspiratie opdoen, onder het genot van een hapje en drankje.

Verder zal de binnenstad zich vullen met betoverend straattheater, uiteenlopende muziek en spectaculaire dansoptredens, met een muzikale afsluiter in Poppodium Bolwerk. Kom ontdekken, genieten en bereid je met ons voor op een nieuw jaar boordevol cultuur!

 

Delen: