Teambuilding en workshops

Op zoek naar een ander soort bijeenkomst met uw personeel dan een lezing of informatiedag? Wij bieden meerdere mogelijkheden.

Cultuur Kwartier Sneek pakt uit met een fascinerend workshopaanbod voor uw bedrijf:
-Workshops die niet-vermoede talenten aanboren
-Workshops waar je ├ęcht wat van opsteekt
-Workshops die grenzen doen vervagen
-Een spektakel of een bezinning in klank

Het Cultuur Kwartier werkt met 130 eigen kunstdocenten in alle kunstvakken waarvan een groot gedeelte regelmatig op de planken staat als acteur, muzikant, danser of professioneel aan de slag is als fotograaf, filmer, regisseur of kunstenaar.

Op zoek naar een ander soort bijeenkomst met uw personeel dan een lezing of informatiedag? Kijkt u eens naar de volgende mogelijkheden.

Tandje d’r bij
Als snelheid belangrijk wordt, moet uw bedrijf lopen als een trein, in absolute cadans. Iedereen heeft zijn plek, zijn ritme, iedereen weet wat er wordt verwacht. En zet een tandje bij. Ritmejam en/of Afrikaanse dans en bodyrythm o.l.v. professionele docenten van Cultuur Kwartier Sneek.

Batterij Opladen
Hier krijg je energie van! De djembees staan klaar en binnen de kortste keren brengt de opzwepende muziek iedereen in de hoogste staat van paraatheid. Foto-hunting: bedenk per team bizarre, originele, hilarische, waanzinnige, kunstzinnige, ongelooflijke foto’s onder leiding van een professionele fotograaf.

Cultuur om van te genieten
Niet zelf aan de slag, maar wel zin om van het talent van Cultuur Kwartier Sneek te genieten? Van klassiek trio tot theatrale totaalbeleving: we bieden het allemaal op maat, voor iedere gelegenheid.

Dank je wel
Een welgemeend dank je wel komt recht uit het hart. Schrijf originele korte teksten en componeer eigen muziek. Uit twee verschillende workshops, die naadloos op elkaar aansluiten, ontstaat uw eigen bedrijfslied. Componeren en improviseren in een digitale band o.l.v. een componist en muziekdocent. Stoeptegelgedichten maken o.l.v. een dichter houden de herinneringen levend!

Samen is beter
Elk mens is op zoek naar harmonie. Harmonie met collega’s, harmonie met klanten, harmonie met zichzelf. Voel de harmonie ontstaan op deze dag. Samen is beter. Leer de hit zingen die iedereen kent of kom spelen in uw eigen bedrijfsorkest met een dirigent en professionele orkestleden van Cultuur Kwartier Sneek. Misschien bespelen uw teamleden instrumenten die ze mee willen nemen naar deze dag. Anders bouwen we zelf onze instrumenten, gebruiken ons lijf als instrument of cementkuipen, steigerpijpen, flessen, djembees, dumdums en vele andere instrumenten die voor u klaar staan.

Het is ook mogelijk groepsarrangementen voor regulier theaterbezoek samen te stellen, leuk bijvoorbeeld als (Kerst)cadeau voor uw personeel of klanten.

Mogelijkheden

Repeteren

In de kunstvak- en muzieklokalen zijn uitstekende faciliteiten om te repeteren met uw band, orkest, ensemble of groep.

Professionele kunstvakdocent

Cultuurbureau Akte2 biedt veel mogelijkheden voor workshops.

Lezingen en studiedagen

Binnen uw locatie geen plek om met alle personeelsleden bijeen te komen? CKS biedt hiervoor mogelijkheden.

Uitvoeringen met eigen orkest/gezelschap

Een muziek, dans, film of toneeluitvoering of voorstelling met eigen orkest/gezelschap? Wij hebben hiervoor alles in huis.

Vergaderen

Vergaderen buiten de deur was nog nooit zo sfeervol.

Teambuilding en workshops

Op zoek naar een ander soort bijeenkomst met uw personeel dan een lezing of informatiedag? Wij bieden meerdere mogelijkheden.

Jubileumfeest en bruiloften

Heeft u iets te vieren? Vier het bij ons!

Congres of seminar

Organiseer uw congres of seminar bij CKS. Verwelkom tot wel 600 gasten in een van onze 4 zalen.

Markten

Het houden van markten is erg geschikt in het Atrium. Van vijf tot 50 kramen kunnen hier worden geplaatst.