Zakelijk & verhuur

Wat kan Cultuur Kwartier Sneek voor uw organisatie betekenen?

Cultuur Kwartier Sneek (CKS) is niet alleen een theater voor bezoekers, een kunstencentrum voor cursisten, of een poppodium voor muziekliefhebbers. CKS is voor iedereen in en buiten Súdwest-Fryslân. Voor externe instellingen, ondernemers, bedrijven, scholen en particulieren is er de afdeling Zakelijk & Verhuur. 

CKS beschikt over locaties die uitermate geschikt zijn voor bedrijven en particulieren waarvoor wij bijzondere ervaringen in arrangementen op maat aanbieden. Organiseer samen met ons een seminar, congres, productlancering, netwerkbijeenkomst, workshop, (bedrijfs)feest of andere activiteiten. CKS verzorgt het licht en geluid, de band of DJ, entertainment en de catering.


Kijk op de pagina gebouwen en zalen voor een overzicht van de locaties. De mogelijkheden zijn eindeloos. En dat allemaal binnen een culturele en creatieve omgeving. 


MEER INFORMATIE
Een offerte opvragen, advies op maat of een afspraak maken? Neem contact op met Frouk Oostra: 0515-431400,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

kom binnen

Stichting Cultuur Kwartier Sneek   T 0515 43 1400